Reyes... Arshavin... Podolski... ?


Geçenlerde bir gazetedeki Lig TV reklamını görünce, zaten hoşuma gitmeyen durum iyice kafama dank etti. Reklamdaki resimde Quaresma, Alex ve Burak'ın yanında bizi temsilen Servet'in resmi vardı. Sanırım daha önce Arda'nın olduğu yere, onun transferinden sonra Servet'i monte etmişler çünkü resim çok tanıdık geldi.

İlk önce refleks olarak "bu ne yaa?" dedim Servet midir yani Galatasaray'ın yıldızı? Sonra şöyle bir düşündüm. Bu sene gerçekten iyi transferler yapıldı Melo, Selçuk, Muslera, Ujfalusi, Elmander.. Ama hiçbirisi o resme girecek, gol atan veya attıran maçın kaderini değiştiren "yıldız" futbolcu değil. Arda'nın yokluğu sol kanatla birlikte, takımın yıldızı kontenjanını da tamamen boşaltmış.

Bu sebeple sol kanada yapılacak transfer bir anlamda bu boşluğu da dolduracak bir isim olmalı. Adı geçen başlıktaki 3 isim de bu iş için ideal isimler. Umarım transfer sezonunun bitmesine sadece bir hafta kalmışken o çapta bir adam alabiliriz.

Not: Mevcut kadromuzdan o resimde göz tırmalamayacak tek adam Baros ama son 2 seneki performansından sonra onu da diğer üç ismin yanına layık görmemişler demekki. Haksız da sayılmazlar.

Yorumlar

  1. hadi ordan... layık değilmiş... arda olsaydı layık olurdu ama di mi?

    2 senedir darbeye bağlı sakatlıktan maç yapamıyor diye di mi bu tafralar. oysa dönüşlerinde zımba gibi değil de türk meslektaşları misali duba gibi gelseydi böyle olmazdı...

    YanıtlaSil
  2. Dönüşü zımba gibi olsa bile, döndükten hemen sonraki gidişi bu derece erken olduğu sürece, darbeye bağlı veya değil, o adama yıldızım diye güvenip yola çıkamazsın.

    Bu mantıkla Baros'a gelene kadar, Kewell diye bir adamın vardı onu da yollamsalardı da sadece onun resmi konsaydı o reklama öyle mi?

    YanıtlaSil
  3. Baros,Elmander,Sercan fena sayılmaz forvet hattı.
    Sol kanat için alternatif çok yok. Riera dan başka solda oynayabilecek adam var mı?

    YanıtlaSil
  4. Engin Baytar var bir de.

    Forvet hattı fena değil, Sercan bu sene Stancu'dan daha iyi olduğunu kanıtlamalı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI