Rakibin iyi oynamasından şikayet eden teknik direktör !?



Bu toplara girmeyeyim diyorum... Ben izlediğim maçları kafama göre yorumlayayım, futbolcuları kendimce tekniktir güçtür karşılaştırayım, hoşlandığım şeyleri yapayım sinema yazayım satranç yazayım istiyorum. Şike konusunda bile tek kelime yazmadım kendimi tutuyorum ama futbolculuğu zamanında çok, hocalığı zamanında daha az da olsa "sevdiğim" bir adamın bu derece çirkinleştiğini görmek beni çok sinirlendiriyor!

15-20 yıldır Türkiye ligini sıkı takip ediyorum her sene bu ligden 100 civarı maç izliyorum ilk kez maçtan sonra rakibin iyi oynamasından yakınan bir hoca gördüm. 

Bu kafa öyle bir kafa ki Aykut Kocaman geçen h.sonu maçlardan sonra "BJK bize karşı çok kastırdı, GS ise Trabzon'u rahat yendi neden böyle oldu bu işte bir ip..elik var" diye açıklama yapabildi! Çünkü FB'li kafası artık sadece oraya çalışıyor akıl fikir hep orda.

Peki sonra ne oldu, 3-4 gün geçti o aslında adını bile ağzına desturla alması gereken Şenol hocanın takımı GS'dan puanı koparıp kapağı taktı, bugün de BJK, satranççı tabiriyle "dümdüz girdi."  Oldu mu sana kapaklar iki... 

Aykut başgan da az önce izliyorum "rakibi tebrik ediyorum çok pis güzel oynadı, geçen hafta unuttum söylemeyi ama geçen hafta da iyi oynamıştı, ben zaten öyle demek istemedim rararörörö" diyor...

Muhabir "Fatih Terim sizin için şöyle böyle dedi akıllı olacakmışınız" diyor, geçen hafta kaplan kesilen Aykut başgan bu kez "evet Fatih hoca haklı düşündüm de evet evet haklı" diyebiliyor ancak. Muhabir "Şenol hoca dedi ki efendi olacakmışınız haftaya Trabzon'da alırız aklınızı dedi" diyor. Aykut başgan "onu zaten anlayamadım kem küm öh möh" diyor. Kazanınca kuduran yenilince akıllanan zihniyeti öpüyorum.  

O kafaya benim son sözüm şudur:

Aykut hoca, Fenerbahçe'nin olası bir Avrupa cezasında yerlerine Trabzonspor'un şampiyonlar ligine katılamaması için Beşiktaş'a yatmıştır..

Öyle göze böyle Barack.

Yorumlar

  1. Harika. Aklına, klavyene, emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Bu adam ile Ümit Özat'ı futbolcuyken çok severdim. Hatta bu adamı İstanbulspor'un Ankaraspor'un başında iken efendiliği direnci sebebiyle de severdim ama adam FB'den içeri teknik adam olarak adımını attığı andan beri bişeyler oldu bu adama. Burdan kovulmamak için artık oyunu kurallarına göre mi oynuyor nedir anlamıyorum. Rakibim için üzülüyorum diyen adam her fırsatta rakibine sallıyor. Kafayı bir yerlere çarptı galiba. Keza Ümit Özat da futbolcuyken ciddi bir sempatik adam iken Ankaragücü'nün başına geçtiği günden beri suratından nefret fışkırıyor. Adam gitti başka biri geldi sanki.

    YanıtlaSil
  3. melonun bjk ile oynadığımız ilk maçta yaptığı bir hareketten dolayı bir maç ceza aldığını hatırlarsınız. aynı hareketi baroni alalen kamera önünde yapmıştır ve hakem de bunu görerek sarı kart göstermiştir. lakin sosyal medyada bu durumdan hiç bahsedilmiyor, en azından takip edilen bir blog olarak bu konu hakkında yazını ivedikle bekliyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI