GEL ARTIK ULAN!


Hafta başından beri medyada alttan alttan ismi geçtikçe boşa heves yapmamak için "yok yahu ne işi var, gelmez o "diye kendimi telkin etmeye çalışıyordum ama bugün birkaç site işin iyice suyunu çıkararak, "wallahide geldi billahide" şeklinde haber yaptılar! Ben resmi sitede açıklamayı okumadıktan sonra babama inanmam onu baştan söyleyeyim ama bu adamı kalemizde görmek için sabırsızlanıyorum bu bir gerçek!

25 yaşında ve dünyanın en iyilerinden biri olabilecek potansiyeli var! Bu sözleri bir Galatasaray futbolcusu için en son (ve ilk kez) Ribery'nin ilk iki-üç maçını izledikten sonra söylemiştim ve yanılmadım. Bu arada kaleci adaylarımız arasında Fernando Muslera ismine burun kıvıran arkadaşları görüyorum da, bu arkadaşlar Van Der Sar gelse çok daha mutlu olacaklardır ona eminim. Bu zihniyet, kalesi Aykut'a emanet iken, Baros'un yerine 300 yaşındaki Drogba'yı veya Klose'yi alacağız diye ağzı açık bekler ama Lazio'nun geçen sene tek maçını izlemedikleri için veya 2010 dünya kupası dördüncüsü Uruguay kadrosundan sadece Lugano'yu tanıdıkları için "Muslera kimmiş yaa?" diye söylenir.

Yorumlar

  1. Muslerayı bilmeyenler sanırım pek futbol ile alakalı değiller.

    Dünyanın en iyi 7.kalecisi olarak gösteriliyor. Dünya kupasında ki performansı da ortadaydı.

    Vander Sar gibi yaşlı bir kurdu almaktansa, böyle bir transfer iyi oldu.
    Hayırlı olsun yakında resmi olarak açıklanır.

    YanıtlaSil
  2. Hakan hocam selamlar,
    Öncelikle süper yazı olmuş. Muslera'yı bilmeyenler Italya ligini izlemişlerdir demek ki. Transfer sezonunun başında Buffon, Frey konuşulurken bırakın onları da Muslera var Lazio'da diye arkadaşlar arasında konuşurduk. ama sonu hep "yok amk. biz de ne işi var daha 25 yaşında" diye biterdi. Gelmesine çok sevirim ama içimiz biraz burkulur, Cana gidecek çünkü.

    Melih ERTAN

    YanıtlaSil
  3. @Mustafa: Ciddi ciddi 40 yaşındaki Van Der Sar ile ilgilenildiğine inanmak istemiyorum, basın uyduruyordur umarım. Zaten ortada takım diye bir şey kalmamışken, yepyeni bir kadro oluşturmaya çalışılıyor iken önünde en az 10 yıllık bir futbol hayatı olan, hem isimli hem de düşüşe geçmemiş bir kaleciyi transfer etmek çok daha mantıklı olacak.

    @Melih: Merhaba Melih sağolasın, Cana'nın gitmesine bende üzülürüm ama Lazio'nun başka türlü ikna edilebileceğini sanmıyorum. Diğer açıdan bakarsak, Trabzonspor'un geçen sene oynadığına benzer Selçuk-Culio ikilisi ile oynayabiliriz fakat ön liberolu bir sistem uygulamak istendiğinde elimizde Ceyhun'dan başka alternatif kalmıyor. Cana'nın ayrılığında mutlaka bir tane de yabancı ön libero alınmak zorunda kalınacak...

    YanıtlaSil
  4. Gelecek abi az kaldı. Bugün basına yansıyan açıklamaları vardı Galatasaray ile anlaştığı ile ilgili ama Cana'nın gidecek olması insanın içini acıtmıyor değil yinede. Ama kale için Muslera 10 numara transfer oldu

    YanıtlaSil
  5. Şimdi de gelmiyor deniyor gelde sövme..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI