Vezir fedası


İşte bu olmadı hiç.. Yakışmadı. Ben sarı kırmızı görürken etrafımı ona bordo maviyi yakıştırmıştım oysa. Siyah beyazı da yakıştırmıştım hemde çok. Bu forma yakışmamış Egemen'e..  Kendisi de farkında mıdır nedir mutsuz Egemen.

Yanlış anlaşılma olmasın. Beşiktaş 'a ayıp etti, feda etmeyen veda eder, Beşiktaş'ın çocuğu geyiklerinden değilim ben. Geçen sene 50 maç canavar gibi oynamış adama Beşiktaş'ın yaptığı ayıp asıl. 10 maç göbeğini kaşıyarak oynayıp sonra yan gelip yatanlar onun 3 katını alırken hemde...  

Sen Buca'dan 500 bin lira alan hocayı 1.500 lira verip takımının başına getirirsen, Almanya 2.liginde geçen sene 1 golle oynamış kanat hücumcusuna 1m€ yıllık garanti para verirsen, 1.4 m€ borcun varken adama üstelik "indirim yapmadın canın cehenneme"  diyemezsin. Bir de Ersan'ı örnek göstermişler adama bak o indirim yaptı diye. Ersan yapacak tabi yahu top mu oynadı Ersan geçen sene? O takımda kanının son damlasına kadar savaşan ve dahası aldığı ücrette de bir "Demirören saçmalığı" olmayan nadir adamlardan biriydi Egemen.  

Fenerbahçe açısından bakarsak ise müthiş transfer. Bir tane kaliteli stoper transfer etmeleri şarttı ve Egemen dışında başka da o seviyede Türk oyuncu olmadığı için ya yabancı gelecekti ya da gözlerini kapayıp Bekir'e güveneceklerdi bir sezon daha. Egemen cuk oturdu. 

Bendekide ne şansmış be. Ligdeki en sevdiğim futbolcu bütün büyük rakiplerimizde oynamış olacak böylece. Bir tek bizde oynamadan bırakacak sanırım.

Yorumlar

  1. kanka yedirememişsin "mutsuz gibi" demişsin. kendi düşüncelerini egemen hissediyo gibi yazmışsın. adam gibi sadece kıskandım de.

    YanıtlaSil
  2. @James Demon: Bu zaten bir kıskançlık yazısı. Her cümlesinden belli değil mi?
    Peki sadece kıskandım derim birer kelimelik yazılar yazarım artık.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir cevap yazmışsın aklına sağlık Hakan kardeşim...

    YanıtlaSil
  4. Bize gelseydi kart cezasi veya bir sakatlik yasanana kadar yedek kulubesine mahkum kalacakti ve mutsuz olacakti... Kariyeri acisindan fena bir secim degil ama Trabzon'a soz verip sonra 3 gun icinde FB ile anlasmasini pek yakistiramadim kendisine... ama sonucta bu adamlar profesyonel, bileklerini kessen kanlari dolar yesili akar :-)

    YanıtlaSil
  5. @1.Adsız: Sağol.
    @2.Adsız: Galatasaray'da da yedek kalacağına inanmıyorum. Hatta Egemen-Dany müthiş bir ikili olurdu fakat Semih'in gelişimi açısından kötü olacaktı bu seferde. Herşeyde bir hayır vardır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI