Siz olsanız kaçardınız değil mi?

Ankaragücü'nün bu haftaki Manisaspor maçında yaşananları görmüşsünüzdür. Ankaragücü taraftarının basiretsiz yönetimlerine bitmek bilmeyen öfkesi, son haftalarda iyice Ümit Özat'a doğru yönlenmişti. Haftalardır aralarında adeta soğuk bir savaş sürüyordu. Ümit'in saçma sapan demeçleri, taraftarın, takımın ne oynadığından, aldığı sonuçtan tamamen bağımsız şekilde her maç sürdürdüğü sert tepkiden sonra bu hafta tam anlamıyla işin iyice b.ku çıktı.

Bazı arkadaşlar maçları, film izler gibi izliyor. Sahada olan biteni film sanan, o izledikleri adamların hayal kahramanı değil, senin benim gibi insan olduğunu anlayamayan adamlar var.
Bir dahaki maça kadar hayatlarına devam etmediklerini, televizyonda yaşadıklarını sanıyorlar!
Sen adamın anasına, bacısına küfür et, sonra bir de üzerine uç, adam da kendini korumasın!! Neden efendi gibi tekmesini yemiyor değil mi???

Ümit Özat'ı zerre kadar sevmem. Futbolculuğunda en çok dalga geçtiğim adamlardan biriydi. Fakat şu olan bitene bakıyorum da... Kafasının çok iyi çalışmadığını zaten biliyorduk ama adam en azından cesurmuş. Helal olsun...

O çok bilen arkadaşlar öyle bir durumla hayatları boyunca hiç karşılaşmadılar belki bilemem. Adam üzerine saldırdığında armut gibi duramazsın, ya kaçacaksın ya da (yüreğin yetiyorsa) kendini savunacaksın!

Ümit'in haksız duruma düşme nedeni yerde yatan şahsı tekmelemeye devam etmesi ve bu konuda kendini haklı duruma çıkarması imkansız. Küfüre etmeye devam ediyordu diyor. Sen kendini korumuşsun adam etkisiz hale gelmiş, kafasına basmak ne oluyor?

İşin gülünecek bir yanı yok belki ama bir şey dikkatimi çekti: Videoyu izlediyseniz farketmişsinizdir, sol eliyle vurması gereken pozisyonda sağ elinin dışıyla kesme tabir ettiğimiz bir vuruş çıkarmış taraftara. Futbolcuyken de böyleydi ortalarını hatırlayın...

Yorumlar

  1. Ben çok ankaragücü maçına gittim ancak hayatımda ankaragücü taraftarı kadar futboldan anlamayan bir taraftar topluluğu görmedim. Bu olaylarada zerre kadar şaşırmadım çünkü içten içe beklediğim birşeydi bu. Bigün böyle birşey yapacaklarını tahmin ediyordum. Ama Ümit Özat'ın cesaretinede bravo yani. Her ne kadar sonradan haksız duruma düşsede.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI