Kısa kısa transfer dosyaları...


*Kazım Kazım Galatasaray'da: Çok doğal.. Şimdi Ömer Çatkıç, Bilica ve Batuhan'ı da alabilirsek 2. yarı kesin 17 de 17 yaparız.

*Mehmet Çakır Trabzonspor'da: Zamanında yazmışım: "Fizik olarak futbolcudan çok manava benziyor ama Ceyhun Eriş'le beraber ligin en ne yapacağı belli olmayan "one man show" adamlarının başında gelir bence."Engin Baytar ne oynadıysa iki katını oynar, iyi transfer!

*Necati Ateş Galatasaray yolunda: Galatasaray'daki ilk yıllarında uzun süredir bu kadar değişik meziyetleri olan bir forvetimiz olmadı diyordum ve en beğendiğim oyunculardandı ama bu saatte gelen Necati, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a verdiği kadar katkı verir!

*Kadrodışı Cem Sultan Fenerbahçe yolunda: Bu iş böyle, insanlar ölene kadar genç yetenek olarak kalmıyor (Semih hariç). Bin yıldır GS da oynayan adama 20 yaşına geldiği halde hala "sen hep A2'nin gülü kalacaksın" muamelesi yaparsan, o da istediği yere gider, kimse de birşey diyemez. Kimsenin kimseye yemini yok. Anıl neden bir yere gitmiyor düşündün mü hiç?

*Musa Çağıran Konyaspor'da kiralık: Güzel haber, doğru olanı bu. Seneye döner süre almaya başlar.

*Ali Turan Antalyaspor'da: Allahım sana çok şükür yarabbim!

*Son söz: Üç beş gün içinde Fatih Tekke'de açıklanır.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI