ALEX'TEN ŞAMPİYONLUK ADIMI

* Bazı boşboğaz aynı oranda da şanssız arkadaşlar, devre arasında Portekizli yeni transferler geldiğinde; "Demirören başkan Alex'i de al takıma top toplayıcı lazım" şeklinde takılıyorlardı ya ee nooldu şimdi yani... :)

*Alex De Souza... 34 yaşına geldi adam, her sene bu sene bitti artık yeaa diyoruz, 22 maçta 16 golü buldu yine şimdiden. Helal olsun walla. Bir şey değil de Fener'li arkadaşlardan da "Alex'in koşanı" diye blog açan çıkacak o olacak huylanıyorum yeter yahu.

* Schuster'e, ne var bu Aurelio'da neden Necip'i oynatmıyorsun dedik, Necip'i oynattı çocuk kendi kalesine gol attı. Ferrari'yi neden kenarda unuttun hoca Sivok çok mu matah dedik, Ferrari'yi oynattı, herif maçı dirseğinin tersiyle verdi. Ernst'i ne ettin, oynatsana adamı dedik oynattı, sahanın en kötüsüydü bence. Demek ki neymiş 2 kere 2 her zaman 4 etmezmiş. (veya sen çatır çatır oynayan adamı çaat diye kesip 10 maç hiç oynatmadıktan sonra en kritik maçta sahaya ittirirsen olmazmışş!)

Yorumlar

  1. Bu Alex benim hayatım boyunca gördüğüm en sinsi adam. Penaltı'ya kadar sadece köşe vuruşlarında vardı ortada ama ne zamanki Bjk 10 kişi kaldı işte o zaman çıktı piyasaya. Adam golü inanılmaz kokluyor saygı duyuyorum buna ama bir o kadar da nefret ediyorum hala :) Tabi ki maçı kendi elleri ile veren Schuster ve Ferrari ile Cüneyt Ç'yide unutmamak gerek.

    O değilde Fb'yi millet şampiyon yapmak için deli gibi uğraşıyor ya çok sinir bozucu bir durum. Dün neredeyse Trabzon'da puan kaybedecektide allahtan son anda kazandılar.

    YanıtlaSil
  2. @DaddyCool,
    Cüneyt Çakır ne hata yaptı ki maçtA?

    YanıtlaSil
  3. Gol atan adam sinsi olduğunu da öğrendik. Trabzonda az daha puan kaybediyormuş :)
    Bana bir tane sinsi! futbolcu göster bakalım İnönüde Bjkye 3 tane yağlamış olan?
    Tsye gelince Yahu Trabzon hepi topu bu. Eski futbolcuları sayesinde puan kazandılar. Son 5 maçtır önüne gelen takımı rezil ede ede yeniyorlar.
    Buraklar Alanzinholar bir tarafta diğer tarafta onların iki misli gücünde bir takım . Ama tüm Türkiye karşısında çünkü Türkiye başarıyı sevmez.

    YanıtlaSil
  4. Alex'in hakkını Alex'e vermek lazım. Çok yaşa Hakan...

    http://keyfimizvebiz.wordpress.com/2011/02/21/keyif-katan-sol-ayak/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI