TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ


Hagi'nin gelişiyle çehresi değişen takımımız 3. zorlu sınavına Pazar akşamı Trabzonspor önünde çıkacak. Baros yine yok. Son haftaların kahramanı Pino'ya yine çok iş düşecek.
Hücum anlamında çok zorlandığımız son maçlarda Pino, inanılmaz sürati ve mesafe tanımayan şutları ile gerçekten ilaç oldu. Karşılıklı oynayacakları geçen haftanın yıldızı Egemen, Pino ile eşleşmelerinde çok ağır kalacaktır. Egemen, karşı karşıyalarda tek hamleli bir adam, eğer rakibi teke tekten sıyrılırsa insanlık dışı fauller yapmaktan da çekinmiyor. Maçın başlarında Pino ile bir kaç tane bu tip pozisyon yaşarlarsa, Pino'yu yıldırıp oyundan düşürebilir diye korkuyorum.

Egemen'i, Servet'e çok benzetirim. Zaten iyi bir fiziği var ama göründüğünden çok daha kuvvetlidir, hakemden biraz yüz bulursa ikili mücadelelerde rakibini futbolcu olduğuna pişman eder. Çok fazla duygularıyla hareket eder, aşırı gazdır. Bursaspor'da kaptanken takımın küme düştüğü maçtan sonra ,Okan Yılmaz ile beraber saha içinde hüngür hüngür ağlamışlığı vardır...
Muhtemelen Egemen'in yanında Mustafa Yumlu başlayacaktır. Keşke Glowacki sakatlanmasaydı, Mustafa ona göre oldukça hareketli bir adam, Glowacki-Egemen ikilisi daha çok işimize gelirdi.

Fener maçında geri dönüş sinyalleri veren Elano'dan da bu maç yine aynı çift yönlü oyunu sergilemesini bekliyoruz. Selçuk-Ceyhun-Collman'lı orta sahaya, Cana-Barış-Ayhan üçlüsü ile mücadele olarak ezilmeyiz ama bu üçlü, top kullanma olarak Elano ve Misimoviç'ten çok fazla destek alamazlarsa bu maç inanılmaz top kayıpları yaşayabiliriz.
Tahmini 11 : Ufuk-Insua-Servet-Neill-Sabri-Ayhan-Cana-Barış-Elano-Misimoviç-Pino
Tahmini sonuç: Berabere

Yorumlar

  1. bence galatasaray agzı aldı bi kere. bu maçı da rahat kazanırlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI