TEMİZLİK DEVAM EDİYOR

Ali Turan 'dan sonra takıma hiç yakışmayan 2. şahısla da yollar ayrıldı. Güzel şeyler de yaşamaya başladık sonunda.

Bu ikilinin ayrılığı kadar olmasa da takımın geleceği adına olumlu bir diğer gelişme de Culio'nun bıraktığı ilk izlenim! Şampiyonlar liginde Roma karşısında attığı iki gol dışında hakkında pek fikrimiz olmayan, 27 yaşında olmasına rağmen bugüne dek adını duymadığımız bir oyuncu olduğundan herkesin endişeleri vardı. Hatta bana transferi, kariyeri, fiziği filan Marek Heinz'ı hatırlatmıştı. Şimdilik korktuğumuz gibi olmadı, adam çok mücadeleci, şutları iyi, çalışkan, tekniği de fena değil gibi... Henüz çok erken tabi ama dediğim gibi ben beğendim Culio'yu.

Salı akşamı Ali Sami Yen' e yakışır bir veda gecesi yaşadık. Cumartesi günkü Türk Telekom Arena'nın açılışı da aynı görkemde olacaktır. Yeni reklamıyla yüzlerimizi güldüren Cem Yılmaz'ın ilk filmi gibi... Herşey çok güzel olacak.

Yorumlar

  1. Şimdilik herşey güzel Hakan.Bugün'ü saymazsak açılışa 1 gün var ve hala yayın işi belli değil ya fazlasıyla canımı sıkıyor bu mevzu.

    YanıtlaSil
  2. Hakan kardeşim uzun zamandır iş koşturmacasından yorum ve yazı yazamıyorumdum blogger'da... Salı gecesi Ali Sami Yen'e giderek geri döndüm artık bloga,işleri yoluna koydum çok şükür.Dediklerine aynen katılıyorum kardesim.Culio için yazdıklarının yanı sıra sertlik konusunda şikayetçi olmayan direkt tepkisini koyan bir adam,savaşçı.Devamı gelir umarım.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Sayhan
    D SMART'taki EURO FUTBOL kanalından yayınlanacak diye biliyorum. Cafede izleyeceğiz yani mecburen.

    Merhaba Burak
    Aynen bende uzunca bir süredir yoğunluktan boşladım blogu. İşlerini yoluna koymana çok sevindim. İnşallah daha fazla zaman ayırabiliriz artık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI