GUTİ Mİ BEŞİKTAŞ MI?

Beşiktaş önce karar verecek. Borsa mı oynamak istiyor futbol mu ? Jorge Mendes denen şahsa bu kadar güven neden? Demirören'le aralarında nasıl bir ilişki var?

Guti bugüne kadar hiç piyasada yokken çat diye neden ilk 11 başlıyor?
Ben kadroda olmasına şaşırırken, bazı Beşiktaşlı arkadaşlar "4-0 alırız, 2 tane Guti atar, 2 tane de bilmem kim" diye yorum yazıyorlardı. Ben "2 tane de Zidane atar mı?" dedim yarım saat küfürleştik. Arkadaşlar, Allah aşkına siz hakikaten Beşiktaş'ın başarılı olmasını istiyor musunuz? Guti'den ne bekliyorsunuz? Dahası Guti mi kaldı? 

Egemen ve Rüştü dışındaki tüm futbolcular eli belinde top oynarken, 6. haftadan lig bitse de gitsek modundayken, Quaresma takım mağlupken hareket yapacağım diye topa takılıp düşerken, dahası rezil olmanın siniriyle rakibe tekme atıp atılırken, Fernandes Süperman olduğunu sanarken, bütün sorun Beşiktaş'ın Guti 'yi nasıl kazanacağı mı?

Simao hayatının herhangi bir döneminde, üstüste 6 lig maçı bu kadar kötü oynamış mıdır? Bir yakını mı öldü? Bilmediğimiz gizli bir hastalığı filan mı var?

Ekrem sağ bekte yeterince rezil oynarken, hoca biraz da sol bekte dökül dedi. Güzel hocam İsmail'in yedeği Ekrem ise Tanju'yu neden aldınız? Tanju'yu tanıyor musun? Hiç maçını izledin mi? Ekrem de sakatlanırsa atıyorum, Aurelio'yu mu oraya çekeceksin? Tanju ne zaman ilk 11 oynayacak?

Hocam Almanlar 'la ilgili problemin nedir? Hilbert ve Ernst antremanlarda neyi yanlış yapıyor, sıkıntı ne? Aurelio babanın oğlu mu? Anne tarafından Portekiz'li mi?

Bobo 'yu yollayıp Edu 'yu getiren zihniyet... neyse...

Ligin en kaliteli kadrosu Rıdvan'ın dediği gibi Beşiktaş'ta ise, kurtarıcı neden hala geçen sene 20.000 kişi tek ağızdan küfür edilerek kovulan Holosko?

Yorumlar

  1. Medyada daha fazla yeralmak ve daha çok reklam olmak istediler ve sonuç...

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorum aynen katılıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI