Burak'ın son vuruşları kötü yeaa ~ CLUJ:1-GS:3


Al Hakan bu maçın senaryosunu sen yaz deseler, bende buna benzer bişeyler karalardım sanırım :)  

Şampiyonlar liginde bu sene ilk kez öne geçtik ve hep konuştuğumuz gibi, hayal ettiğimiz gibi kazandık. Şampiyonlar ligine 3. torbadan girmemizi sağlayan Cluj, hala bize hayat vermeye devam ediyor :)

Manchester'ın kazanması da süper oldu. Arena'ya grup birinciliğini garantilemiş olarak ve kuvvetle muhtemel yedek ağırlıklı bir kadroyla gelecekler. Bu önemli..

Hamit müthişti. Yekta iyiydi. Riera çok iyiydi. Şimdi de Riera, Melo'yu dövse haktır :D

Burak için ayrıca bir şeyler yazacak değilim. Yazılacakları o gol atmazken, o Galatasaray'da bile değilken defalarca yazdım.. Bu sefer de muhtemelen gol sevincine sallayanlar çıkacaktır:D  Kıskançlık kötü :D

Yorumlar

  1. bana göre hala son vuruşlarda yetersiz. attığı ikinci golü daha iyi bir kaleci son anda tokatlayıp kurtarırdı. Son goldeki vuruşu da kötüydü ama neyseki kaleci de kötüydü. birinci gole edecek lafım yok. çok şahane vurdu ve çok şahane gol oldu.

    YanıtlaSil
  2. @selaminko: Zaten Burak son vuruşlarda dünyanın en iyilerinden biri diyen yok ki. Benim kızdığım nokta haksız eleştri! Bir futbolcu değerlendirilirken özelliklerine bir bütün olarak bakılır ve performansıyla birlikte değerlendirilir. Burak bu ligin yıllardır görmediği kadar atletik, süratli ve devamlılığı yüksek bir oyuncu. Buna ortalama üzeri son vuruşu da ekleyerek müthiş bir profil oluşturdu. Daha önemlisi adam çalışıyor, gittikçe güçleniyor, kendini geliştiriyor. Lafım sana değil bu arada biliyorsun lafım sırf onların takımında kötü oynadı diye adama sallayanlara. Adam her sene üzerine koydu ve neredeyse oynadığı her maç golü var. Futbolcunun stilini beğenmeyebilirsin, saçını başını, tipini beğenmeyebilirsin ama adama hakkını vereceksin!

    YanıtlaSil
  3. hamit müthişti???
    skor yazarlığı tam. iki asist, o zaman müthiş.

    YanıtlaSil
  4. lafının bana olmadığını biliyorum. burak her geçen gün kendisini geliştiriyor. buna hiçbir lafım yok. ama hala top kontrol etmeyi de öğrenemedi mesela. top nasıl şarj edilir tam anlamıyla bilmiyor. ama inşallah daha da geliştirir.

    YanıtlaSil
  5. @adsız: Sen nereseni beğenemedin Hamit'in keşke onu da yazsaydın? İki asist, o zaman ne iş?

    @selaminko: Top kontrolü bence de en zayıf yönü ve açıkçası böyle temel bir özelliğin bu yaştan sonra diğerleri kadar kolay gelişeceğine inanmıyorum.

    YanıtlaSil
  6. hamit konusunda da bence artık sağ açıkta denemek yerine sağ içte denenmeli ve orada yararlanılmalı kendisinden ve şutlarından. keza ilk çıktığı dönemlerde (ümit milli takımlarda) aslında forvet arkası oynuyordu. sonradan adam da her yerde oynayabilme zekası olduğu için evrimleşti. ama hamit'in en iyi mevkisi bence sağ iç.

    YanıtlaSil
  7. @selaminko: Hamit sağ içte oynayacaksa (Selçuk'u kesmeyeceğini varsayarak) orta ikili Selçuk-Hamit bence olmaz, hele Melo ve Yekta yedek beklerken.. Ayrıca Hamit göbeğe çekilince sağ kanat alternatifin kim?

    Yok 4-3-3'e dönelim diyorsan, forvette Burak veya Umut'tan birini yedek oturtmak bence bu form durumlarında doğru olmaz.

    Bence mevcut düzende Hamit sağ kanatta iyi. Göbek için Melo, Yekta hatta Emre gibi oyuncuların varken Hamit'i oraya kaydırıp sağ kanatta Aydın izlemeye dayanamam ben!

    Sen nasıl düşünüyorsun?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI