EREN ALBAYRAK GALATASARAY'DA

Ara transferde neler yapacağı merakla beklenen Galatasaray'da ilk transfer haberi geldi. Bursaspor'un 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Eren Albayrak ile anlaşılmış.

2. yarı takıma direk girip, takımın doğrulmasında önemli rol oynayacak bir transfer olarak bakmamak lazım Eren'e. İlk kez 16 yaşında iken, hocası Bülent Korkmaz tarafından süper ligde forma verilen Eren, şimdiye dek sadece 7 maçta STSL'de şans bulabilmişti. Geçen sene Ertuğrul Sağlam ona ne kadar güvendiğini Ozan İpek'i sadece onunla yedekleyerek göstermişti fakat Ozan, Robocop gibi hiç sakatlanmadan insanüstü bir performansla (bence sezonun en iyi 2-3 adamından biriydi) sezonu tamamlayınca bizim Eren'de haliyle nadasta kaldı.

Bu sene tüm camia artık Eren'in patlama yapmasını beklerken, bir diğer gelecek vaadeden genç Muhammet Demir ile birlikte, Bursaspor'un kendisine önerdiği yeni sözleşmeyi kabul etmediği gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı.

Yıllardır Bursaspor'u, antremanlarına kadar takip eden arkadaşlarımın söylediğine göre Eren çok süratli ve top tekniği çok yüksek bir genç yetenek. Umarız kariyer gelişimi, pek çok bakımdan benzediği Aydın'a benzemez :)

"Hocalarım beni Ryan Giggs'e benzetiyor ama ben daha çok Arjen Robben'i beğeniyorum. Onun gibi bir oyuncu olmak isterim."

Yorumlar

  1. Geçen sene bir yorum okumuştum Eren ile ilgili. Türkiye'de Kewell'ın yerini doldurabilecek tek sol açık Eren'dir diye. Gerçekten gelecek vaadeden bir isim transferi gerçekleştiyse iyi olmuş ama artık hiçbir transfere güvenmemeyi öğretti bu takım bana. O yüzden en güzel yorumu sahadaki performansını görünce yaparız.

    YanıtlaSil
  2. Tipide, fiziğide,stilide Serdar Eylik'e çok benziyor.Oynadıkları pozisyon da aynı.Bakalım ilk etapta bu iki gençten hangisi kalıcı olabilecek?

    YanıtlaSil
  3. Serdar'ın bi avantajı var o da sağ açık olarakta oynayabilmesi. Devre arasında Hagi onu takıma çağırsa gerçekten iyi bir alternatif olur

    YanıtlaSil
  4. Doğru söylüyorsun ama ben Serdar'ın bu sezonu Denizli'de tamamlamasını tercih ederim. Gelip bu haldeki takımda harcanacağına düzenli oynadığı Denizlisporda kalsın, tecrübesini arttırsın seneye çok daha iyi olur.

    YanıtlaSil
  5. Üstüne bide Muhammed Demirci alınsın çok daha güzel olur.
    Sercan Yıldırımdan daha çok istediğim bi adamdı eren.Transferi iyi oldu.

    YanıtlaSil
  6. transferde kesinlik var mı, yoksa sadece duyum mu? tabi kesinse devre arası mı geliyor? yoksa sezon sonu mukavelesi bitince mi imzalanıcak? çok sordum ama meraklandım gece gece :)

    YanıtlaSil
  7. *Brk: Şu ana dek iki kulüp tarafından da resmi olarak açıklanmış bir şey yok. Tüm ajanslar haberi "GS ve Bursa kulüpleri anlaştı,sözleşme devre arasında imzalanacak" şeklinde geçti. Eren'in sözleşmesi mayısta bitiyor ama sanırım kulübüne bir miktar para verilip aralık ayında (devre arasında yani) alınacak.

    YanıtlaSil
  8. Gelecek vaadeden bir oyuncu hayırlı olsun şimdiden.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI