Serdar Özkan bize Nobre'yi getir !!!

Arkadaş sen ne pis bir adammışsın yaa.. Ulan daha futbolcu olamadın ki, menajerlik nereden çıktı? Beşiktaş 'tan, Galatasaray'dan aldığın paralar yetmedi mi? Aç mı kaldın? Buralardan alacağın üç kuruşa mı muhtaçsın?

"TFF, Galatasaray A.Ş. futbolcusu Serdar Özkan'ı, aykırı bir biçimde menajerlik faaliyeti içinde bulunması nedeniyle, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti."

Hem Galatasaray'a futbolcu olarak hiçbir şey verme, hemde senin yüzünden Galatasaray'ımın adı böyle bir haysiyetsizliğin içinde geçsin!

Blogtaki ilk yazım Galatasaray'ın bu seneki yerli transferleriydi. Serdar için yazdıklarımı aynen kopyalıyorum:

"Geçen sene fanatik Bjk lı arkadaşlarımla yaptığımız sohbetlerde ısrarla bu adam bize gelse çok başarılı olur diyordum. Bunu söylerken güvendiğim iki şey vardı. İlki Arda ile olan arkadaşlıklarının (ve yıllarca genç milli takımlarda beraber oynamışlıklarının) ikisininde futboluna getireceğini düşündüğüm artı değerdi. İkinci güvendiğim şey ise Bjk daki ilk yıllarından aklımda yer eden aniden hızlanıp ceza sahasına dalışları ile hızlı oyunculara nispeten oldukça yüksek olan dengesi ve top tekniğiydi. Arkadaşlarım bana gülüp Serdar'dan hiçbişey olmaz 2.Zan vakası olur diyorlardı. Konuşa konuşa adamı GS a getirdim:) İlk etapta Pino ile sağ açık için forma yarışı içinde olacaklarını düşünüyorum ama bu sene kanat rotasyonundaki zaafiyet nedeniyle çok forma şansı bulacak ve oda beni mahçup etmeyecek umarım."

Mahçup etmek mi? Lig başlayalı 10 hafta oldu 10 dakika oynamamıştır.
Pino'yla rekabet etmek mi? Pino koca takımı sırtladı götürüyor, bu cahil, korsan menajerlik peşinde.
Arda ile olan arkadaşlıkları mı? İkiside haftalardır sahada yoklar ama biri tribünde Kıvanç Tatlıtuğ'la, diğeri kulübeye zor giriyor..
Ve 2.Zan vakası mı? Evet..

Şimdi istersen kalan 20 maçta 20 gol at, istersen de ismin temize çıksın yokmuş öle birşey desinler (hep öyle olmuyor mu zaten? peki Ergün'e, Tugay'a neden hiç böyle suçlamalar gelmiyor?)

Ne halin varsa gör..

Yorumlar

  1. Kemal Dönmez7 Kasım 2010 13:32

    Bende sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.

    YanıtlaSil
  2. Ben o beşiktaşlı arkadaşlardan bir tanesiyim :)
    Beşiktaştan ayrılıp ta Beşiktaş takinden daha iyi oynayan futbolcu varmı ki Serdar Özkan olsun!
    Beşiktaş gibi bir camiada oynayayamayan futbolcu hiç bi yerde oynayamaz(avrupa hariç)bknz:Nihat Kahveci.

    YanıtlaSil
  3. *Yaman03: Düşündüğümde ayrılanların içinden İbrahim Akın ve Burak dışında başarılı sayılabilecek bir isim gelmedi aklıma ama onlarında BJK'dakinden çok daha iyi bir performans sergilediğini söyleyemeyiz. İlginç ama haklısın sanırım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI