SPARTACUS 2. SEZON BAŞLIYOR

13 bölümlük mükemmel ilk sezonuyla nefeslerimizi kesen "Spartacus: Blood and Sand", muhteşem sezon finaliyle tatile girdiğinden beri, hepimiz merakla "Spartacus karakterini canlandıran Andy Whitfield'in kansere yakalanmasından sonra dizi devam edecek mi? Andy abi iyileşir mi yoksa yerine yeni bir oyuncu mu geçecek? Bulunan oyuncu onun yerini doldurabilecek mi?" sorularının cevaplarını bekliyorduk. Soruların büyük bir kısmı, gelen ilk haberler ile birlikte yanıtlanmış oldu..

Andy'nin sağlığı şuan itibariyle diziye devam edebilecek durumda değil ve yerine yeni bir oyuncu arayışları hala devam ediyor. Bu arayı iyi değerlendirmek isteyen yapımcılar, güzel bir fikirle Batiatus'un okulunun, Spartacus'ten önceki dönemlerini konu alan bir geçiş sezonu çekmişler.

Spartacus: Gods of the Arena ismiyle yayınlanacak dizinin Amerika'da yayınlanmaya başlama tarihi 21 Ocak 2011. 6 bölümlük geçiş sezonunda, başrolde resimde gördüğünüz Dustin Clare, Gannicus rolüyle karşımıza çıkacak. Gannicus, Capua'nın Crixus'tan önceki şampiyonu!

Son olarak kesinleşmemiş olmakla beraber güncel bir bilgi daha vereyim. Geçis sezonunun ardından, Spartacus rolünü oynama ihtimali en yüksek oyuncu şu an itibariyle Aiden Turner.

Yorumlar

  1. dexter, how i met your mother derken bu diziyi izlemek bir türlü nasip olmadı ama listemde mutlaka izlicem. Sen bu kadar övüyorsan Hakan vardır bir bildiğin :)

    YanıtlaSil
  2. Açık sahneler ve bol kan beni bozmaz diyorsan kesinlikle saracaktır..
    Bu arada How I met your mother'a bende bayılıyorum, Barney Stinson idolüm sayılır:)

    YanıtlaSil
  3. Barney'e hayran olmamak mümkün değil tek idolüm diyebilirim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI