Bunlar mı Galatasaray'ı kurtaracak?

İş bilmez yönetimimizin son bombası! Ezeli rakiplerden birer transfer, hoop en büyük başkan bizim başkan.. Yok yaa!

Fatih Tekke, Beşiktaş' geldiğinde yazdıklarım burada. Evet bence çok büyük futbolcu ama artık lig bitti diyoruz, önümüzdeki senenin takımını düşünerek transfer yapalım veya yapmayalım diyoruz, siz bana Fatih Tekke diyorsunuz! Seneye 34 yaşındaki Fatih mi oynayacak Galatasaray'da? Amaç ne? Günü kurtarmak mı? Yoksa akıllı mantıklı bir iş mi bu?

Teee 3 ay önce Kazım'ın adı GS ile ilk anıldığında yazdıklarım da burada. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeyeceğim. Özellikleri itibariyle en komple futbolculardan biri ama mental olarak tam bir "rahatsız" Kazım. Rijkaard zamanında bir ihtimal olabilirdi ama Hagi'nin takımında Kazım Kazım OLMAZ! Hagi bu çocuğu sopayla döver!

Yorumlar

  1. O kadar haklısın ki.4 yıldır aynı şeyleri izlemekten de dinlemekten de bıktım artık.Bu yönetimin bırak ne yaptığını anlamayı,belli bir amacı olduğundan da şüpheliyim artık.Hıncal'ın meşhur lafıdır.Git Galatasaray'a zarar ver desen bu kadar yapamaz derdi Rijkaard için.Asıl bu kelimeyi hakedenler yöneticiler ve bizzat başkandır.Hele hele bugün stad açılışının D-Smart'tan yayınlanacağını duyduğumda anladım ki umut falan yok artık....

    YanıtlaSil
  2. ya gerçek olduğuna ihtimal vermiyorum daha doğrusu gerçek olmamasını umuyorum. bu nasıl mantıktır anlamak zor. elinde cem sultan, anıl dilaver ve ibrahim selen gibi gelecek vaadeden forvetler var 3'ünden biri kesin tutar hangi akla hizmet fatih tekke'den bahsedilebilir. tamam büyük futbolcu ama artık 34 yaşında ve Galatasaray'a verebileceği hiçbirşey yok.

    Şu adamada kazım kazım diyorlar uyuz oluyorum. Adam formasına bile c.kazım yazdırıyor. Bence yeteneksizin önde gideni ama kendini messi falan sanıyor. bu adam geleceğine aydın oynasın razıyım yeter ki gelmesin bu adam.

    son söylediğinde de kesinlikle haklısın Hakan Hagi bunu kesin döver :)

    YanıtlaSil
  3. Harbi ya Hagi disiplinsizliği sevmez, Kazım Kazım çok asi, disiplinsiz bir oyuncu. Yetenekli tabi,fizik ve hızda var. Ama işte disiplinsiz olması kötü. Fatih Tekke eskilerde iyiydi zaten hepiniz biliyorsunuz. Daha sonra Rusyaya gitti, bayadır ordaydı. Ağım-şahım bi oyunda oynamadı zaten. Beşiktaş'a kim niye aldı onuda anlamadım. Schuster ile anlaşamadı. Beleşçi adnan hemen verin bize, biz de oynasın ayakları yaptı. Büyük ihtimalde transfer etti. Resmi imza falan olmasada ilerleyen zamanlarda hrşey belli olucak.
    Abuk subuk transfer yapmıcaz diyorlardı. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI