MUTLU YILLAR


Bu bloga yolu düşen herkesin yeni yılı kutlu olsun. İyi seneler...

2010 benim için vasat bir yıl oldu. İşim ve sevdiklerimle ilgili önemli bir problem yaşamadım çok şükür ama sağlık olarak biraz sıkıntılı geçti diyebiliriz. Yılın neredeyse ilk yarısını komple kaplayan bir mide rahatsızlığı yaşadım. Kapanışı da diş problemleriyle yaptık. Hatta bu yazıyı yazmaya başlamadan yarım saat öncesine kadar bile dişçideydim:) Önümüzdeki 1 aya yayılacak bir tedavi programı yaptık, ağzımda hiç sağlam diş yokmuş yani:) Neyse ciddi şeyler değil hiçbiri, hoşgeldin 2011 diyoruz ve geçtiğimiz yıla şöyle bir bakıyoruz:

Galatasaray açısından baktığımda ise tam anlamıyla berbat bir yıl geçirdik. Çok üzüldük çok kızdık.. Umarım 2011 de daha iyi futbol, daha iyi futbolcular, daha akıllı yöneticiler izleriz.

Satranç açısından bir değerlendirme yaparsam; 4 turnuva oynadım bu sene. Biri (Keşan Festivali) hariç diğer hepsini ilk 5te bitirdim. Özellikle Koç Festivalindeki takım 1.liği ve ferdi 3.lük fena sayılmaz. Çok büyük bir terslik çıkmazsa önümüzdeki perşembe başlayacak olan Bursa Birinciliğine katılacağım. 2011'e satrançla başlayacağım yani, umarım bu sene daha aktif geçer, bende buraya daha fazla satranç yazma fırsatı bulabilirim.

Birkaç tanede "yılın en..." lerinden yazalım adettendir:)

Sinema : Güzel filmler seyrettik 2010'da, özellikle Türk filmleri açısından verimli bir yıl geçirdiğimizi düşünüyorum. Yılın en iyi filmi bence Inception'du.

Müzik : Bu sene çıkan bir şarkı değil ama ben bu sene keşfettiğim için benim adıma yılın en iyi şarkısı Gökhan Türkmen'den "Büyük İnsan" şarkısıydı.

Yılın spor olayı: Basketbol milli takımımızın Dünya 2.liği.

Yorumlar

  1. Santraç ile ilgilendiğini bilmiyordum. Şu oyunu bi ben öğrenemedim zaten. :D
    Mide rahatsızlığın için geçmiş olsun.
    2 gündür benimde midemde sorun var kahretsin ki çok kötü birşey.

    YanıtlaSil
  2. Saolasın.Geçmiş olsun sanada.
    Evet satranççıyım.15 yıldır turnuvalarda oynuyorum pek çok derecem var övünmek gibi olmasın:) Bu aralar canım futboldan çok satranç yazmak istiyor aslında ama kısmet...

    YanıtlaSil
  3. Yaz yaz, santranç öğrenmeye niyetim var aslında.

    YanıtlaSil
  4. Önce şundan başlayalım o zaman: "Santranç" değil "Satranç" :)

    YanıtlaSil
  5. İşte o kadar cahilim bu konuda:D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI