MİSİMOVİÇ GELİYOR! (MU?)

Transfer sezonunun bitmesine 2-3 gün kala Misimoviç haberleri tekrar hız kazandı. Kallström, Rosicky, Baptista, Ledesma ve Emana gibi isimler defalarca sıralandı durdu. Emana hariç hiçbiri derdimize ilaç olacak isimler değildi (sadece Emana denenebilirdi) ama Misimoviç tam da bu takım için biçilmiş kaftan!

Bu seneden beklediğim hiçbir şey yok! Ne Rijkaard ne de Adnanlar'dan hiçbir umudum yok. Taraftar tepkisini azaltmak için can havliyle (kulübün tapusunu verip) saçma sapan 15-20 m€ luk transferler yapılmasına da sonuna kadar karşıyım. Ama önümüzde daha 32 tane lig maçı var ve ben sinir hastası olmak istemiyorum.

Mücadelesini sonuna kadar veren, elinden geldiğince iyi de futbol oynayan bir takım kurmak adına (bir yandan da seneye için düzgün bir kadronun ilk taşlarını atarak) Misimoviç'in alınması ve bir de kaleci transferi şart.

"Kaleci-Sabri-Neill-Zan-Çağlar-Cana-Barış-Arda-Misimoviç-Elano-Baros" şeklinde bir ideal 11 oluşturup, rotasyonda da Ufuk,Kewell,Pino,Musa, Batdal,Sarp,Serkan ve Aydın'ı kullanarak, PAF'tan 4-5 genç takviyesiyle oluşturulmuş bir kadroyla bu seneyi formanın hakkını vererek geçirebiliriz.

Aykut-Ayhan-Hakan-Servet-Serdar-Ali 'nin sözleşmelerini hemen feshederek kalanlara bir göz dağı verildikten sonra tabi..

Perşembe günü Aydın'ın son dakika golünden sonra gol sevincine sadece Barış ve Baros koştu. O gole bile koşmayan adamlar, oynadıkları takımın taraftarının GS taraftarı olduğuna dua etsinler. Zamanında Rüştü'yü bile yumruklayanlar bunları sopayla kovalasa yeridir..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI