SÜPER KUPA TRABZONSPOR'UN !


İlk yarısı anormal sıkıcı bir maçtı. Ertuğrul hoca geçen sene şampiyonluğu getiren kadroyu yeni gelen Arjantinli'lerle bozmadı. Bir nevi madem bu maçı sizin sayenizde oynuyoruz çıkın oynayın be gençler gibisinden bişey söyledi. En ilginç tercih göbekteki Krita tercihiydi.

Sanırım Ergiç'in kalabalık TS orta sahasında yalnız kalacağını tahmin edip Krita'nın agresif ve mücadeleci futbolundan faydalanmak istedi ama yetmedi. Eminim böyle geçeceğini tahmin etse Sercan'ı tek forvet olarak yalnız bırakıp Turgay ve Batalla'yı kesip göbeğe bir kişi daha(Bekir Ozan) monte edip öyle çıkardı.

Bursa için bu maç ölçü olmaz. Ama Nunez 'in forvette etkinliğini bir an önce gösterip formayı hemen yeteneksiz Turgay'ın elinden çekiştirerek alması lazım. Defanstada Stepanov'un İbrahim'den yerini alarak çok çabuk form tutması şart.

Trabzon da ise Teofilo hat trickle maçın adamı oldu. Geçen seneki güçsüzlüğünü yenmiş gözüküyor. Sanırım bu sene bu sayede bitiriciliğini daha fazla gösterme şansı olacak ve bol bol gol atacak. Zaten eğer Şenol Güneş iyi çalışıp kuvvetlendiğini görmese mutlaka yabancı bir santrafor için yönetime bastırırdı.(Edit: bastırmışta sanırım çünkü yeni transfer forvet Jaja bu maçı tribünden izledi.) Tüm seneyi Umut'un gollerinden medet umarak geçirmek TS için çok acıklı olurdu.

Anlayamadığım bir diğer nokta da Trabzon camiasındaki şu bitmek tükenmek bilmeyen Yattara umudu. Gerçektende gözünüzü kapayıp sezon sonunu hayal ettiğinizde "Asist kralı 16 asistle Yattaraaa ve gol krallığında da 12 golle bilmem kaçıncı sırada!" gibi bişeyi düşünebiliyor musunuz?? Benim aklımın ucundan dahi geçmiyor. Her zamanki gibi 3-5 artistik maç oynayıp gene yatarak geçirecek tüm sezonu ve korkarım TS camiası yine seneye olacak ,bak seneye wallaha olacak diye kendini avutacak.

Yorumlar

  1. Her büyük şampiyonayı kazanan ya da başarı gösteren takımda olduğu gibi bu psikolojiyi kaldıramayan ya da bu başarıyı devam ettiremeyecek bir Bursaspor görüntüsü vardı. Tabi bunu Bursaspor'da değiştirebilecek bir etmen var. O da Ertuğrul Hoca... Maç Teofilo'nun golcü yeteneği olmasa 0-0'dan öteye gidemeyecek bir maçtı. Bir iddiamda şu ki Umut oynasaydı sanırım maç 0-0'dı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI