Beceriksizlik + Baltalık

Böyle bir takıma böyle bir maçla elenmek inanın çok yakıştı. Koca maç 2 pas yapamayacaksın, sonra uzatmada kaza bela bir gol atıp turu geçeceksin! Futbolun adaleti yok derler de o kadarda değil.

Ali Turan, özellikle saydım 30 kez falan topla buluştu. 25 ini direk olarak taç/aut veya rakibe attı. Mehmet Polat'tan beri hiçbir futbolcumuzun "futbolcu olmadığından" bu derece emin olmadım. Galatasaray camiası yeni bir dalga geçme figürü edinmiştir. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Serdar, transferine olumlu yaklaşırken "biz Aydın'ı bile umutla 3-4 yıl bekledik Serdar ımı beklemeyeceğiz" dedim. O Aydın bile çıktı golünü attı Serdar'ın hala tek olumlu hareketi yok!

Hakan Balta ensesiye 3.maçında 4. asistini yaptı. Rijkaard Eskişehir maçında da kesin onu oynat. Sakın Serkan'ı falan orda deneme, Hakan asist krallığına koşuyor mani olma çocuğun istikbaline.

Rijkaard defteride böylece kapanmıştır. Maç sonu röportajında sanki mesaiyi bitirmesine 1-2 saat kalmış sıkıntıdan patlayan memur gibiydi. "Stoper istedim alınmadı, kalite yok, sakat çok" dedi. Boşu boşuna lig bitmeden gönderip dünyanın tazminatını ödemeyelim bu kadroyu Mourinho'da gelse adam edemez.

Bu arada bizim tahminlerde 3/4 tuttu. Tek Fenerbahçe'den yattık. Onlarda GS'dan farklı değiller ama en azından geniş bir kadroları, izlemek için merakla bekledikleri Stoch'ları, Niang'ları var..

Trabzon gücü yettiğince mücadelesini verdi. Asıl zor olanı başarıp 1-0 ıda buldu ama rakip PAOK veya Karpaty olmadığı için üstüne yatamadı.

Bide Quaresma ne vurdu be..

Yorumlar

  1. Aslında görünen köy kılavuz istemez. Futbol bilgi işidir. sahada futbol bilgisi sıfır olan, halı sahaya koysan oynayamayacak futbolcuların GS'de ne işi var. Göz var nizan var. Ali Turan kimdir? ilk onunla başlayalım hayatında futbol oynamamış adamı koysan o kadar oynardı. Pas hataları saç baş yolduracak cinsten, bir an önce kovulması gerekli, kovulması yetmez mümkünse bir uzay mekiğine konup uzaya gönderilmeli. Serdar kimdir? Sağından atıp solundan geçme diye bir kavram vardır. hız gerektirir ama sen sağından atıp adamın arkasına dönüp topu senden bir metre önce almasına müsade ediyorsan git koşmadan yapabileceğin spor dallarını seç. Hakan Balta takım iyi olduğunda iyi olan bir oyuncu vasat bile değil. Tabi vaziyet şu sahadaki oyuncularının yüzde 80'inin zekası futbol oynamaya yeterli değilse maç falan kazanamazsın kardeşim. Rijkaard'ı hiç eleştiremiyorum. sahadakilerin zekasını yükseltebilecek bir teknik direktör tanımıyorum çünkü.

    YanıtlaSil
  2. maçı arkadaşlarla izlerken yaşadığımız bir olayı anlatmadan geçemiyorum. UA'nın önemli tribün kişilerinden bir arkadaşım maç bitiminde GS formasını çıkarttı "Bunlar utanmadan oynuyorsa ben böyle çıplak gezmekten zerre utanmam" dedi ve sokağa çıktı.

    YanıtlaSil
  3. Bu bezginler ordusuyla haftasonu birde Eskişehir'le oynayacağız,geçen sezon 2 maçtada yenildiğimiz takımla..
    2. yenilgiden sonra dişlerimi gıcırdatarak seneye iki maçta size toplam 7-8 gol atıp ezmezsek "yazıklar olsun" bize demiştim!
    O adama o formayı çıkarttıranların, haftasonu yine formaları sırtında soyunma odasından sahaya doğru yürüdüklerini görürsem maçın bitmesini beklemeden "yazıklar olsun" diyip kalkıp giderim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI