Ali Turan değil hocam Serkan Kurtuluş lütfen !!!


Sabri döndü diye bir zil takıp oynamadığımız kalmışken hevesimiz yine kursağımızda kaldı.

Rijkaard'ın, artık tüm Galatasaray'lıların hemfikir olduğu inatçılığı malum. Örnekler çok...

# İlla 4-3-3 oynatacağım diye geçen sezon Mustafa Sarp'tan Xavi uydurdu! Bu sene Allah'tan Misimoviç geldi de inadı mecburen bıraktı. Aklın yolu birdir hemde dört-iki-üç-birdir.
# Kaleci tercihinde "Aykut değil, Ufuk" diye yazmaktan bilgisayarımdaki "U" tuşu eskidi. Sonunda Ufuk formayı aldı.
# Şimdi de Serkan olayıyla birlikte tekrarlaya tekrarlaya tekerlemeye çevirdiğimiz, Cana'yı formasına kavuşturma mevzusu var.

Yani demem o ki yarınki Buca maçında Serkan oy-na-malı! Israrla denediği Ali tepeden tırnağa stoper! Önyargılı olmadığımı anlatmak adına şunu da söyliyim ki Ali'nin Mehmet Yıldız ve Batuhan gibi "yarı hayvan" iki forvet karşısındaki bir kaç pozisyonda yaptıklarıyla Hakan Ünsal/Mustafa Doğan'ı hatırlatan acı bir kuvveti olduğunu bile düşündüm ve bu hoşuma gitti. Yani ben Ali Turan düşmanı değilim. Ama sado-mazoşist de hiç değilim.

Ali Turan bek oynayamaz, Neill oynar, Barış oynar, Kewell oynar çok kasarsan Arda bile oynar ama Ali oynayamaz! (Bu arada Arda örneği teşbih değil 2006'da Manisaspor'da 10 maç civarı sağ bek oynadığını çok net hatırlıyorum.)

Serkan Kurtuluş'un daha zamanı var geyiği nedir abi? Bu çocuk bu kadar kötüydü de 17 yaşındaki çocuk, Bursa'dan kavga gürültü 1m€ verilip neden alındı? Şimdi mesela Ali Turan'da sakatlandı atıyorum, onun yerine de Gökhan Zan oynayacak Serkan yine mi oturacak?

Sabri'nin de bundan sonra Sabri Zan veya Sabri Sarılinderothoğlu olarak anılmasını öneriyorum..

Yorumlar

  1. bu sene bu galatasaray çok can yakar ama takımların değil taraftarlarının :) ali turan dendiğinde tüylerim diken diken oluyor!

    YanıtlaSil
  2. #Çağlayan: Ali kadar hoca da suçlu.Ha Servet'i bek oynatmışın ha Ali'yi.Adam o derece uzak bek özelliklerinden onu anlatmaya çalışıyorum.İnan bu adam o döküldüğü 3-4 maçı stoper oynasaydı belki de şimdi fena adam diilmiş falan diyecektik. Benim ona asıl kızdığım nokta 5-6 aydır futbol oynamıyor tamam ama insan bu kadarda olaydan uzaklaşmaz be arkadaş.Sanki futbola bir daha hiç dönmeyecekmiş gibi yaymış kendini, g.t göbek yapmış o biçim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI