HALA KÖTÜ AMA GELİŞİYOR...

GALATASARAY:1 - GAZİANTEPSPOR:0 (Kewell)

ilk yarı oynadığımız futbol, henüz çok uzaklaşamadığımız o ızdıraplı günlerimizdekinden pekte farklı değildi. İkinci yarının ilk 25 dakikası oynadığımız iyi futbolun süresini her geçen gün arttırıp, 4-5 hafta sonra bu takımın formunun zirvesine ulaşacağını düşünüyorum.

Insua'yı Galatasaray formasıyla ilk kez izledik. Ben şahsen performansından çok memnun kaldım, pozisyon bilgisi kendini hemen belli ediyor. Özellikle pozisyonlarda çabuk düşünmesi çok hoşuma gitti, yaşı çok genç ama soğukkanlı bir futbolcu, bu sene oynayacağımız sistemde çok önemli bir yeri var. Misimoviç'inde ilk maçıydı ama o, Insua'ya oranla hakkında daha az done verdi bugün. Top ayağına geldiğinde "ben farklıyım"ı hissettiriyor ama lige ağırlığını koyması için takıma alışması lazım.

Son yıllardaki en büyük problemimiz, "takımın, öne geçtiğinde hiçbir şey yapmadan maçı öylece bitirebileceğini sanması" bugünde devam etti. Maç rahatlıkla 1-1 bitebilirdi. Yine de üstüste kazanmaya alışmak adına çok önemli bir maçtı ve zorda olsa kazandık.

Kewell ve Pino 'nun aynı anda sağlıklı olduğu şanslı günlerimizdeyiz. Öyle olunca da Arda'nın yokluğu bile hücum yönünden kadro kurmakta sıkıntı yaratmadı. Arda döndüğünde Kewell-Elano'dan birini kesecek ve bu sayede Cana'da orta sahadaki yerini alacak. Ben dahil tüm taraftarlar onu sahada görmek için sabırsızlanıyor.

Bu cümleyi artık hiç yazamayacağımı sanıyordum ama Servet bugün harika oynadı!

Yorumlar

  1. Dediğin gibi Arda'nın takıma dönmesi bir çok açıdan çok önemli.Öncelikle Cana'nın oynaması,ikincisi Insua'nın Arda ile daha çok verimli olacağı ve son olarak da Misimovic ve Arda'nın birbirlerinin yüklerini hafifletecek olması.Merak ettiğim şey ise Arda geldiği zaman frikikleri kimin kullanacağı.Benim bildiğim Arda,Misimovic'e bırakmaz.

    YanıtlaSil
  2. #Burak: Benim bildiğim Sabri'de hiçbirine bırakmaz:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI