ANKARAGÜCÜ MAÇI ÖNCESİ

*Arda'nın yokluğunda tüm yük Kewell'ın omuzlarında olacak. Misimoviç hala kafayı toparlayamadığı için orta sahada güvenebileceğimiz tek adam Kewell yine!

*Baros iyileşti, süper bir haber bu.. Yokluğunda forvete çekilen Kewell'ın etkinliği de azalıyordu. Orta sahada Kewell, forvette Baros'un olduğu bir takımda kalan 9 adam kim olursa olsun, her zaman bir umut oluyor insanın içinde.

*Ankaragücü, geçen sene bizi rüyadan uyandıran takımdı. İlk 7 hafta da 6 galibiyet, 1 beraberlik almış fırtına gibi esen takımı, 0-3 'le hezimete uğratmışlardı ki bir dahada iflah olmamıştık zaten.

*Bu maç açıklığa kavuşacak önemli bir soru işareti de var, Servet'in durumu! Gökhan ve Neill sakat. Stoperlerden biri banko Hakan olacaktır. (Bu fikri hiç tasvip etmesemde Rijkaard'ın böyle bir fantazisi olduğunu biliyoruz.) Hakan'ın yanı için ise sadece iki alternatif var: Ali Turan ve Servet. Bu yokluğa rağmen yarın sahaya çıkan kişi Ali Turan olursa, tüm Galatasaray'lılar dua etmeye başlayabilir. Sakın maskesi var bilmem ne diye bahanelerin ardına saklanmasın kimse, değil maskeyle oynamak, Servet sedyede bile Ali Turan'dan daha iyi oynar!!

*Rijkaard, milli maçların ardından kötü sonuçlar aldıklarına değinmiş ve çok dikkatli olmaları gerektiğini söylemiş. Ben tv başında çok dikkatli olacağıma söz veriyorum da umarım herkes hocayı adam gibi dinlemiştir.

*Bir Serdar Özkan vardı ne oldu ona bilen var mı? Bugün maçın ilerleyen dakikalarında Aydın yerine onun şans bulmasını tercih ederim şahsen. Antremanlarda iyi çalışmıyor falan olabilir bilmiyorum ama hazırlık maçlarında full oynayan adama, ligin ilk maçından sonra hiç süre vermemek çokta doğru gelmiyor bana. Sahada bir kaç maç görelim, hakikaten sallanıyorsa gönderirsin paf takıma artık orada mı çekirdek yer, devre arası Bank Asya'ya mı gider, orasını kendisi bilir.

Tahmini 11'im: Ufuk-Insua-Hakan-Servet-Sabri-Ayhan-Barış-Kewell-Misimoviç-Pino-Baros
Skor tahminim: Galatasaray iki farkla kazanır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI