Bak Sercan bu top, vur Sercan vur...


BURSASPOR:1 - FENERBAHÇE:1

Uzun zamandır izlediğimiz en heyecanlı ve zevkli maçtı. Özellikle son yarım saat top iki kale arasında gitti geldi. Tempolarına ve kazanma hırslarına bakılınca, takımlar geçen sezonu neden ilk iki sırada bitirdiklerini herkese gösterdiler.

Fenerbahçe'nin golünde Emre'nin hızlı düşünmesi ve becerisi mükemmeldi. Topa bir dokunuşta rakibini ekarte etmesi ve bunu yaparken aynı anda saniyeler içinde, kafasını kaldırıp Alex'i görmesi maçın en güzel pozisyonuydu. Emre dışında Volkan Demirel'i de Fenerbahçe'de görevini iyi yapanlar arasında sayabiliriz. Bursaspor'da ise sahanın en iyileri Ergiç, Turgay ve Ali'ydi.

Geçen sezonun en parlak adamlarından (benim de özellikle beğendiğim) Ozan İpek'in bu seneki berbat performansı çok garip. İnsan bu derece bir düşüş nasıl olabilir diye şaşırıyor ama sonra Misimoviç ve Nihat'ı düşününce beterin beteri de var diyor.
Maç öncesi Volkan Şen ve Stoch için maçın kilit adamları diye düşünüyordum ama ikiside oynadıkları futbolla beni yanılttılar.

Sercan, ligimizin en tehlikeli ve gelecek vaadeden adamlarından biri olabilir ama son 10 dakika kaleciyle karşı karşıyaya kaldığı o iki pozisyonun en az birini atamadıktan sonra büyük futbolcu olması imkansız. Sinan Kaloğlu-Sertan Eser arası bir kariyerle ömrü geçer gider...

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI