Kadro dışı bıra.. Affettim affettim!


Her yönüyle saçma sapan bir olaylar zinciri...

Ertuğrul hoca milli maç arası nedeniyle, Bursaspor'lu futbolculara 2 gün izin veriyor.

Arda'nın yokluğunda, kişisel yeteneğiyle kanattan pozisyon yaratabilecek tek adam, milli kadroya seçilmediği için, oda 2 gün izinli haliyle.
İlk ve en büyük saçmalıkta bu aslında ya neyse...

Sonra Volkan kardeş, kimseye haber vermeden Amerika (!) 'ya sevgilisinin yanına gidiyor. Bursa-İstanbul : 3-4 saat, Türkiye-Amerika: 11-12 saat, yani gidiş dönüş toplam 30 saat! Aksilik şu ki iki gün ise sadece 48 saat!

Haliyle de Volkan, Flash olmadığı için 1 gün gecikmeyle takıma katılabiliyor ve (benim düşüncem yüklü bir para cezası alması gerekirken) kadro dışı bırakılıyor!

Kendini savunmak için; söz, nişan tarzı bir durumum vardı diyor! (Açık açık söylesem, ne para takardınız, ne izin verirdiniz, bende gizli yaptım diyor yani)

Hafta sonu Karabük maçı var diye, kadro dışı bırakıldıktan 2 gün sonra da affediliyor! (Yahu neden bırakmıştınız, neden affettiniz? Tek ayak üstünde bekleme cezası değil ki bu, ilköğretim talebesi gibi..)

Böyle bir hikayeye de şöyle bir son bekliyor insan haliyle; Volkan haftasonu ilk 11 başlıyor, golünü yazıyor, koşup koşup Ertuğrul hocasına sarılıyor, sevgilisi seyircilerin arasından kalabalığı yara yara aşağı yanlarına iniyor, Ertuğrul hoca da nikahı kıyıyor!

-MUTLU SON-

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI