YAZIKLAR OLSUN!


Almanya'nın ardından Azerbaycan'a da futbolun "f" sini oynamadan yenildik...

Herkesin canı burnunda, az önce gördüm Hiddink'in ise ağzı kulaklarında..

Emre bey de maçtan sonra çıkmış "2012 'den sonra milli takımı bırakabilirim, ailemle bir konuşayım da döncem ben size" falan diyor. Yaa güzel kardeşim şimdi bunun zamanı mı? Neyin peşindesin? Bırak veya bırakma, bu maçtan sonra ne düşünerek böyle bir açıklama yapıyorsun veya hiç mi düşünmeden konuşuyorsun? Anlayamıyorum arkadaş bu kadar mı cahilsin, işin kötüsü takımda top oynamaya çalışan üç beş adamdan birisin sen... Hatta geri alıyorum, Hamit'le beraber iki adamdan birisin. Takım Azerbaycan'a pozisyona giremeden yenilmiş, ben burda yarım saattir sana kösüyorum düşünün işte açıklamanın zamanlamasını..

Bu takım iyi çalıştırılmıyor, arkadaşlık sıfır, hiçkimse diğerini önemsemiyor. Hiddink futbolcuları tanımıyor. Son 1 haftada Sabri hayatında ilk kez sol bek, Hamit hayatında ilk kez sol açık oynadı.

Ben Tuncay'ı daha önce hiç bu kadar kilolu görmedim. Pek sayın hocam görmüyor musun adamın halini, neden illa Nihat, neden illa Tuncay? Mevlüt nerde? Can düşmanın mı Mevlüt senin? Volkan neden yok? Kendi takımında oynuyor diye mi? Koskoca milli takım, Arda oynamazsa bir tane bile pozisyona giremeyecek mi?

Dünyanın en çok para kazanan 3. teknik direktörü bu kadar pasif olmamalı! Neden Almanya 'ya yenildiniz demiyorum, diyemem ama kadrodakilerin hepsi neden kendi takımlarında oynamayan adamlar? Gökdeniz Karadeniz, Kazım Kazım'dan daha mı kötü futbolcu?

Yorumlar

  1. Bu takımın başına getirin yılmaz Vural'ı hazır Kasımpaşa da kötüyken:)
    Hiddink ten daha iyi takım çıkarır.
    Kim bu Hiddink ya Türkiye'de adammı kalmadı milli takımı yönetecek.Yazıklar olsun bu Fdederasyona da Hiddink'e de!
    Futbolcuların hiç mi suçu yok? Var tabi ki ama Türk milletinin suçu ne?

    YanıtlaSil
  2. Milli takımların her zaman en önemli hedefi bir jenerasyon yakalamaktır.Yakalanan bir jenerasyon olumlu olursa en az 6-7 yıllık bir süreci kurtarır.Şu an milli takımdaki hemen herkes en az 5-6 yıldır takımdalar.Bir jenerasyon yakaladık ama bu jenerasyon tükenmiş ve yorgun.Zaten Emre de Hamit de dün bu şekilde konuştular.İkisi de "bizden sonra gelecek arkadaşlar" deyip durdular.Mesele burda.Fransa mesela,kadroyu baştan sona değiştirdiler ama yavaş yavaş yoluna koyuyorlar işleri.Ben şu süreçte kadroda büyük değişikliklerden yana değilim ama bir revizyon şart.Bu konuyla ilgili daha geniş bir yazı var aklımda.

    YanıtlaSil
  3. *yaman03: Hiddink çok tecrübeli, zamanında çok acayip başarılar kazanmış büyük bir hoca olabilir ama "bir sonraki takım son işim olacak" diye alanen duyuran, 2 yıl çalıştırdığı Rusya'da toplamda 1 aydan fazla kalmamış olan tembelleşmiş,vurdumduymazlaşmış,bıkmış,doymuş bir adam tercih edilirken o paraya gelebilecek diğer adaylar kimlerdi onu merak ediyorum ben!

    *Burak: Jenerasyonlar biri bitip biri başlayan, dizi gibi şeyler değil maalesef,kolay yakalanmıyor,yakalandığında da ana yapı bozulmadan her sene mutlaka bir kaç genç isim ilavesiyle beslenerek yürümeliler. Fransa'da aynen bizim gibi çok geç kaldı bu konuda, daha Deschamp'lar,Desailly'ler bile oynarken temeller atılmalıydı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI